Se așteaptă oferte pentru antrepriză pentru 6 centre de relaxare și SPA

Conform asistentei virtuale de vânzare la șantiere VICTA, pe parcursul lunii apilie au fost identificate 6 centre de relaxare și SPA pentru care se așteptă oferte pentru antrepriza generală, a căror valoare cumulată este de 24,7 milioane de RON.

Cele 6 centre de relaxare și SPA:

  • Centru recreațional D+P: piscine, jacuzzi și saună. Clădirea propusă se va desfășura pe 2 nivele D+P și va cuprinde următoarele spații: zonă de recepție, zonă cu vestiare și grupuri sanitare, CT, vestibul angajați, depozit de întreținere și zonă de piscine (piscine pentru adulți, piscină pentru copii și jacuzzi), zonă de relaxare, saună uscata și umedă, birou, depozit și spațiu tehnic. Piscina exterioară va avea suprafața de 160 mp. Sistem constructiv: fundații continue din beton, pereți din zidărie de cărămidă, planșeu din beton armat, acoperiș tip terasă.
  • Centru de agrement și SPA D+P+1E, 400 utilizatori. Accesul se face printr-un hol pe două niveluri cu pereți cortină spre exterior și în care se găsește o zonă de așteptare cu canapele, o recepție, cameră pază, cameră servire, cameră panoului electric și un mic grup sanitar. Din holul principal se face accesul către o zonă de regrupare, către scările si liftul principal de acces spre restul funcțiunilor, precum și către o galerie care permite accesul publicului la funcțiunile care nu necesită vestiare cum ar fi: cabinet medical, tratament unghii, masaj picioare, solar, masaj, tratament piele, dus knippe, dus vichy. Aceste funcțiuni se pot accesa si din zona de relaxare/SPA având dublu acces.
  • Hotel P+3E+M – 30 de camere capacitate 60 de locuri, teren de tenis, SPA – 3 stele. Hotelul va fi clasificat la 3 stele. Parterul adăpostește funcțiuni anexe ale programului de hotel: recepție, sală mic dejun, bucătărie, depozite, grupuri sanitare și vestiare, centrală termica, terasă acoperită etc. Hotelul va oferi clienților doar mic dejun preparat în bucătăria hotelului. Etajele 1-3 și mansarda sunt destinate cazării: Etajele 1-3: câte 9 module de cazare cu grupuri sanitare individuale, circulații și un depozit; Mansarda: 2 module de cazare, 1 apartament cu două camere, și o zonă SPA (saună, jacuzzi) cu vestiare. Anexa va adăposti vestiare cu grup sanitar și depozite pentru terenul de tenis. Fiecare modul de cazare are balcon individual. Structura construcțiilor- cadre din beton armat – care descarcă pe fundații din același material. Închiderile exterioare se vor executa cu pereți din cărămidă cu goluri cu tâmplărie aluminiu. Compartimentările se vor face cu ziduri ușoare din BCA și panouri gipscarton.
  • Restaurare, consolidare clădire Vila 49 Azi și Vila 51 Emil S+P+2E+M. Vila va avea funcțiunea de ansamblu balnear cu spații restaurate funcțional, spații expoziționale specifice înființării unui Centru expozițional balneoclimateric. Se propun lucrări de restaurare și consolidare, lucrări de izolare termică, înlocuire tâmplărie, reparații pardoseli, zugrăveli, tencuieli, reabilitare instalații, etc.
  • Club, piscina, SPA și fitness P+1E. Zona de piscine în suprafață de 651,86 mp cuprinde două bazine realizate din beton armat impermeabilizat cu următoarele dimensiuni: piscină mare cu dimensiuni 25m x 12 m x 1.50 m; Vapa=450 mc piscină pentru copii cu dimensiuni 5.50m x 5.25 m x 1.00 m; Vapa=28,88 mc. Structura de rezistență este alcătuită din cadre beton armat (zonă administrativă) și din europrofile alcătuite din stâlpi marginali (zona de piscine, hol acces, vestiare, sala fitness. Fundațiile sunt izolate de tip bloc și cuzinet armat, realizate din beton armat. Adâncimea de fundare este de – 3,00 m de la cota terenului sistematizat. Închiderile exterioare vor fi realizate din zidărie și panouri tip sanwich cu tablă vopsită.
  • Pensiune agroturistică cu 6 camere, 3 margarete cu saună și SPA P+1E. Realizarea unei agropensiuni de 3 margarete compuse din: parter: hol, recepție, salon primire, sală de mese, depozitare, vestiare, bucătărie, grup sanitar, spațiu CT, terasă, saune, SPA. Etaj: hol, 6 camere cu băi proprii, balcoane. Amenajări exterioare: alee semicarosabilă, 7 locuri de parcare, drive-in, circulații pietonale, platformă gospodărească.

Acestea sunt doar din luna aprilie care în prezent așteaptă oferte pentru antrepriza. Nu rata posibilitatea de a oferta toate șantierele. Solicită un DEMO gratuit la VICTA, singura asistentă virtuală de vânzare la șantiere.