S-au finalizat lucrarile la centrul SPA al Hotelului Iaki din Mamaia

Dup─â un amplu proces de renovare ┼či modernizare ├«nceput ├«n luna ianuarie ┼či finalizat la sf├ór┼čitul lunii mai 2012, hotelul Iaki din Mamaia a inaugurat ieri, 4 iunie, centrul wellness ÔÇťIaki SpaÔÇŁ. Proiectul de reamenajare ┼či modernizare a centrului de tratatament Iaki a fost finan┼úat prin Programul Opera┼úional Regional 2007- 2013, Axa prioritar─â 5 ÔÇ×Dezvoltarea durabil─â ┼či promovarea turismuluiÔÇŁ, Domeniul major de interven┼úie 5.2 ÔÇ×Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale ┼či cre┼čterea calit─â┼úii serviciilor turisticeÔÇŁ.

Prin diversificarea ┼či modernizarea serviciilor oferite prin centrul SPA, se estimeaz─â c─â nivelul gradului de ocupare al hotelului va cre┼čte ├«n extrasezon. Al─âturi de serviciile ┼či facilit─â┼úile de care clien┼úii hotelului Iaki se bucurau p├ón─â ├«n prezent precum piscin─â interioar─â ├«nc─âlzit─â, sauna umed─â ┼či uscat─â, jacuzzi, aquagym, fitness, aerobic, se num─âr─â acum ┼či servicii exclusiviste precum du┼č emo┼úional, du┼č cervical, du┼č Vichy, spinning ┼či numeroase tipuri de masaje ┼či tratamente corporale (relaxare, ├«n cuplu, cu pietre vulcanice ┼č.a.).

Valoarea total─â a proiectului de reamenajare ┼či modernizare a centrului Spa este de 3.4 milioane lei, din care 1.4 milioane reprezint─â finan┼úarea de la FEADR, iar cofinan┼úarea beneficiarului este de 2 milioane lei. Proiectul a urm─ârit cre┼čterea competitivit─â┼úii complexului Iaki prin modernizarea ┼či reamenajarea centrului de tratament ┼či relaxare. Modernizarea ┼či reamenajarea centrului SPA va permite lansarea ┼či promovarea unei game diverse de produse turistice, atractive at├ót pentru pia┼úa intern─â, c├ót ┼či pentru cea extern─â.

ÔÇťFiind cel mai ofertant hotel de 4 stele de pe litoralul Marii Negre ├«n ceea ce prive┼čte diversitatea serviciilor ┼či op┼úiunilor de relaxare ┼či divertisment ┼či calitatea ├«nalt─â a serviciilor, reprezentan┼úii hotelului Iaki au decis pentru anul 2012 realizarea acestui proces de reamenajare pentru a men┼úine standardele ├«nalte cu care ┼či-au obi┼čnuit clientii de 11 ani de activitateÔÇŁ, se arat─â ├«ntr-un comunicat de pres─â.

Hotelul de 4 stele Iaki din Mamaia, al c─ârui proprietar este marele fotbalist Gic─â Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral. Acesta dispune de cel mai mare centru de conferin┼úe din Mamaia ┼či Constan┼úa (p├ón─â la 550 locuri) ┼či un centru de s─ân─âtate ┼či relaxare ultramodern.

Sursa
Add a Comment