S-au finalizat lucrarile la centrul SPA al Hotelului Iaki din Mamaia

După un amplu proces de renovare şi modernizare început în luna ianuarie şi finalizat la sfârşitul lunii mai 2012, hotelul Iaki din Mamaia a inaugurat ieri, 4 iunie, centrul wellness “Iaki Spa”. Proiectul de reamenajare şi modernizare a centrului de tratatament Iaki a fost finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007- 2013, Axa prioritară 5 „Dezvoltarea durabilă şi promovarea turismului”, Domeniul major de intervenţie 5.2 „Crearea, dezvoltarea, modernizarea infrastructurii de turism pentru valorificarea resurselor naturale şi creşterea calităţii serviciilor turistice”.

Prin diversificarea şi modernizarea serviciilor oferite prin centrul SPA, se estimează că nivelul gradului de ocupare al hotelului va creşte în extrasezon. Alături de serviciile şi facilităţile de care clienţii hotelului Iaki se bucurau până în prezent precum piscină interioară încălzită, sauna umedă şi uscată, jacuzzi, aquagym, fitness, aerobic, se numără acum şi servicii exclusiviste precum duş emoţional, duş cervical, duş Vichy, spinning şi numeroase tipuri de masaje şi tratamente corporale (relaxare, în cuplu, cu pietre vulcanice ş.a.).

Valoarea totală a proiectului de reamenajare şi modernizare a centrului Spa este de 3.4 milioane lei, din care 1.4 milioane reprezintă finanţarea de la FEADR, iar cofinanţarea beneficiarului este de 2 milioane lei. Proiectul a urmărit creşterea competitivităţii complexului Iaki prin modernizarea şi reamenajarea centrului de tratament şi relaxare. Modernizarea şi reamenajarea centrului SPA va permite lansarea şi promovarea unei game diverse de produse turistice, atractive atât pentru piaţa internă, cât şi pentru cea externă.

“Fiind cel mai ofertant hotel de 4 stele de pe litoralul Marii Negre în ceea ce priveşte diversitatea serviciilor şi opţiunilor de relaxare şi divertisment şi calitatea înaltă a serviciilor, reprezentanţii hotelului Iaki au decis pentru anul 2012 realizarea acestui proces de reamenajare pentru a menţine standardele înalte cu care şi-au obişnuit clientii de 11 ani de activitate”, se arată într-un comunicat de presă.

Hotelul de 4 stele Iaki din Mamaia, al cărui proprietar este marele fotbalist Gică Hagi, este unul din cel mai bine cotate hoteluri de pe litoral. Acesta dispune de cel mai mare centru de conferinţe din Mamaia şi Constanţa (până la 550 locuri) şi un centru de sănătate şi relaxare ultramodern.

Sursa
Add a Comment