Romexpo în pline pregătiri pentru sezonul expozițional din 2020

Romexpo se pregătește să deschidă porțile unora din cele mai importante expoziții dedicate specialiștilor din țara noastră și nu numai. Iată ce vi se pregătește în perioada următoare:

ROMHOTEL

Între 20 și 23 februarie 2020, în Centrul Expoziţional ROMEXPO, se desfășoară Expoziţia internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante – ROMHOTEL – un eveniment reper pentru industriei ospitalităţii.

Prin participarea la acest eveniment, companiile româneşti au posibilitatea de a-și promova soluţiile dedicate jucătorilor de pe piaţa de horeca prin stabilirea unor relaţii comerciale cu producători şi distribuitori naţionali şi internaţionali.

Târgul pune la dispoziția vizitatorilor soluţii dedicate amenajării şi dotării hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor şi barurilor, cum ar fi: mobilier, decoraţiuni şi accesorii pentru structurile de primire, unităţile de alimentaţie publică, catering, fast-food;

ROMHOTEL se desfășoară în aceeași perioadă cu ediția de primăvară a Târgului de Turism al României.

Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe: www.romhotel.ro

CONSTRUCT – AMBIENT EXPO

În luna aprilie 2020, în Centrul Expozițional ROMEXPO are loc CONSTRUCT – AMBIENT EXPO – o manifestare expozițională care aduce în prim plan proiecte inovatoare pentru industria construcțiilor și cea a amenajărilor interioare.

Târgul internațional de tehnologii, echipamente, utilaje și materiale pentru construcții, amenajări interioare și exterioare, decorațiuni și piscine reunește firme de top în construcţii și amenajări interioare care prezintă cele mai noi produse și tehnologii apărute în domeniu.

Companiile expozante vin la eveniment cu sisteme pentru construcţii şi amenajări interioare sau exterioare, utilaje industriale şi echipamente de șantier, servicii de proiectare, consultanţă, design, antreprenoriat şi execuţie.

CONSTRUCT AMBIENT EXPO se desfășoară concomitent cu: ROMTHERM, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I și MODEXPO I.

ROMTHERM

ROMTHERM, manifestarea care se adresează vizitatorilor specialiști ce își desfășoară activitatea în industria instalațiilor, echipamentelor de încălzire, răcire și de condiționare a aerului, are loc la ROMEXPO, în luna aprilie 2020.

ROMTHERM – Expoziția internațională pentru instalații, echipamente de încălzire, răcire și de condiționare a aerului – reunește expozanți cunoscuți pentru diversitatea și calitatea produselor și reprezintă cadrul profesionist pentru stabilirea de relații de afaceri între specialiști și firmele care produc, importă și comercializează produsele din acest sector.

Vizitatorii specialiști pot participa la demonstrații și chiar beneficia de consultanță cu privire la instalațiile pe care doresc să le achiziționeze.

ROMTHERM se desfășoară concomitent cu CONSTRUCT AMBIENT EXPO, MOBILA EXPO, EXPO FLOWERS & GARDEN, ANTIQUE MARKET I și MODEXPO I.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.romtherm.ro

MOBILA EXPO

Romexpo va invită la Mobila Expo, târg de mobilă care se va desfăşura în aprilie la Romexpo. Mobila Expo înseamnă mobilier la superlativ, realizat în culori, materiale şi finisaje aparţinând stilurilor contemporan, clasic, minimalist, rustic, industrial, retro-vintage sau mid-century modern.

Vizitatorii Mobila Expo vor avea parte de o incursiune în universul diferitelor stiluri de mobilier, vor putea primi sfaturi despre amenajarea spaţiului de locuit de la producători de mobilă cu tradiţie în domeniu sau de la designeri şi vor beneficia de o ofertă avantajoasă pentru varianta de amenajare preferată.

Mobila Expo se desfășoară în același timp cu Construct-Ambient Expo, Expo Flowers&Garden, Romtherm, Antique Market I și Modexpo I.

Târgul este organizat de Romexpo în parteneriat cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, Asociaţia Producătorilor de Mobilă din România (APMR) şi Asociaţia Clubul Român de Mobilă (ACRM).

Mai multe informații, pe:
website: www.mobila-expo.ro
Facebook MOBILA EXPO

SOMN EXPO

ROMEXPO împreună cu specialiștii din domeniu, precum medici, nutriționiști, companii, clinici, dar și cu producătorii de mobilă, articole textile și de iluminat, organizează a doua ediție a SOMN EXPO – cea mai relaxantă expoziție din România.

Manifestarea are loc în perioada 14 – 16 mai și își propune să aducă în atenția vizitatorilor importanța unui somn odihnitor, susținând sănătatea fizică și psihică.

La eveniment mai sunt așteptați reprezentanți ai instituțiilor de învățământ sanitar, ai Ministerului Sănătății, ai secțiilor de pneumoftiziologie cu specializare în somnologie, reprezentanți ai hotelurilor și pensiunilor, asociații care militează pentru un somn de calitate; medici de medicina generală.

Mai multe informații despre eveniment pe: www.somnexpo.ro

BIFE-SIM

BIFE-SIM dezvăluie tendințele 2020/2021 în mobilier și design interior!

Romexpo, în parteneriat strategic cu Asociația Producătorilor de Mobilă din România (APMR) și Camera de Comerț și Industrie a României (CCIR), organizează în perioada 17 – 20 septembrie 2020, în Pavilioanele B1 și B2, cea de-a XXIX-a ediție a BIFE-SIM – târg internațional de mobilă, echipamente și accesorii. Târgul este organizat conceptual în 6 saloane care vor facilita accesul vizitatorilor în zonele care îi interesează în mod deosebit și le vor permite alegeri informate și inspirate: Salonul Clasic, Salonul Design, Salonul Confort, Salonul Bucătării, Salonul Decorațiuni și Corpuri de Iluminat și Salonul Echipamente, Mașini, Utilaje, Materii Prime și Accesorii.

Prin intermediul BIFE-SIM, Romexpo susţine producătorii români și importatorii și le asigură o platformă de expunere organizată la standarde internaționale, un spațiu unde timp de patru zile aceştia îşi prezintă produsele și serviciile direct celor interesați să le achiziționeze.

BIFE-SIM este evenimentul care rescrie, an de an, istoria mobilei românești și aduce în prim-plan atât tehnologiile și metodele de realizare a pieselor de mobilier, cât și ultimele concepte și tendințe.

BIFE-SIM 2019 în cifre:
• 4 zile de eveniment
• 238 expozanti din: Austria, Belgia, Bulgaria, China, Danemarca, Germania, Grecia, Italia, Letonia, Moldova, Polonia, Romania, Spania, Turcia, Ungaria;
• 23.913 metri pătrați suprafată expozițională ocupată;

BIFE-SIM se desfășoară în același timp cu Antique Market – târg de obiecte de artă și antichități.

Program de vizitare:
17 – 20 septembrie 2020: între orele 10:00 – 18:00
Mai multe informații despre eveniment se găsesc pe:
• www.bife-sim.ro/
• pagina de Facebook @BIFESIM