Ramada Oradea – Hotelul Anului

Sursa poza

Ramada Oradea a fost desemnat Hotelul Anului de catre Wyndham Hotel Group, cel mai mare lant hotelier din lume, cu 7.260 de unitati. Ramada Oradea a concurat cu peste 190 de hoteluri de pe 3 continente, castigand o distinctie care echivaleaza cu Oscar-ul in domeniul hotelier, potrivit unui comunicat de presa.

Premiul, decernat la Londra, cu ocazia Premiilor Anuale pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, plaseaza Ramada Oradea in topul select al celor mai renumite hoteluri de business din lume si confirma faptul ca Oradea devine o destinatie de afaceri la nivel international. Pentru a concura la acest premiu, Ramada Oradea a trebuit sa demonstreze cel mai inalt nivel de angajament privind satisfactia oaspetilor si calitatea serviciilor, atingand cel mai inalt punctaj, asa cum este el definit in sistemul Companiei de evaluare si asigurare a calitatii.

ÔÇťSunt mandru sa acord Hotelului Ramada Oradea premiul Hotelul Anului pentru Europa, Orientul Mijlociu ╚Öi AfricaÔÇŁ a declarat Rui Barros, senior vice president ╚Öi managing director Wyndham Hotel Group in Europa, Orientul Mijlociu ╚Öi Africa. ÔÇťHotelul a dat dovada de o capacitate remarcabila ca, prin munca sus╚Ťinuta, sa atinga superlativul in tot ceea ce face ╚Öi doresc sa ii felicit, dar ╚Öi sa le mul╚Ťumesc pentru dedicarea acordata zilnic marcii RamadaÔÇŁ.

Dezvoltat de catre familia Ionescu, in baza training-ului Scolii Hoteliere Lausanne, Ramada Oradea este un hotel modern, dar si relaxant, cu o varietate extinsa de facilitati pentru intalniri de afaceri, conferinte, evenimente sociale, restaurante, servicii curatatorie, room service si relaxare.

In Romania, brandul Ramada este reprezentat de compania Trend Hospitality, care actioneaza ca partener strategic in Romania, Bulgaria si Moldova si detine exclusivitate de francizare a urmatoarelor branduri din portofoliul Wyndham Hotel Group: Ramada Worldwide, Super 8 Motel si Days Inn.

Sursa




Add a Comment