Primaria Ocna Mures investeste anul acesta 2 milioane lei in reamenajarea si modernizarea a 3 parcuri

Primaria Ocna Mures doreste sa reamenajere si sa modernizeze  in 2019 parcul central al orasului, iar de curand se preconizeaza ca inca doua parcuri vor fi reamenajate si modernizate pe teritoriul orasului.

Aceste 3 parcuri vor costa bugetul local aproximativ 1.961.185 lei (TVA inclus) si vor fi amplasatea dupa cum urmeaza:

  1. Parcul central care va fi modernizat si reabilitat pe vechiul amplasament al parcului actual
  2. Parcul de la intersectia strazilor M. Kogalniceanu cu G. Cosbuc in zona cunoscuta de localnici la Pipei, aici se va face un parc nou, construit de la zero
  3. Parc in cartierul Malinului, amplasat pe actualul spatiu de joaca, singurul existent in acest cartier.

Parcul din Malinului are sector topogane si o piramida. Alei din dale de beton, suprafata in zona elementelor de joaca va fi suprafata cauciucata, sistem iluminare cu led, banci din piatra. Sunt prevazuti 23 de arbori, spatii verzi si sistem de scurgere a apei spre canalizarea pluviala. Parcul din zona strazii Malinului va avea o suprafata de 1565 mp.

Parcul de pe Kogalniceanu la intersectie cu G. Cosbuc va avea sistem de topogane, groapa de nisip, suprafata cauciucata pe zona de joaca, dale de beton pe acces pietonal si alei, banci din piatra, iluminat cu led, copaci, spatii verzi, scurgere apa pluviala in rigolele existente. Suprafata totala ce urmeaza sa fie modernizata este de 1.426 mp.

Vrei sa ofertezi la proiecte care cuprind amenajari si reabilitari parcuri de care altfel nici nu ai fi aflat ? Testeaza GRATUIT VICTA.ro

Sursa material: https://www.ocnamuresonline.ro/