Piscine de vis pentru zile racoroase

Hotelurile si centrele de relaxare au toate in comun piscine in care oaspetii sa se poata relaxa si destinde. Unele, insa, sunt cu totul deosebite.

Iata cateva dintre cele mai spectaculoase dintre ele, potrivit Conde Nast Traveler:

La Four Seasons, in Bora Bora, poti sa te arunci din camera direct in piscina, avand vedere catre o laguna superba si catre vulcanul Mount Otemanu, cel mai inalt punct din Bora Bora.

Jumtate de piscina este acoperita, in timp ce restul e incalzita de soare. Oriunde ai sta in piscina vezi Marea Egee. Piscina apartine complexului Perivolas, din Oia, Santorini, Grecia.

Fiecare camera dintre cele 59 ale complexului Capella Ixtapa, din Guerrero, Mexic, are o mica piscina, cu panorama catre Oceanul Pacific.

La Jade Mountain, Soufriere, St. Lucia, se afla 29 de piscine decorate cu mozaicuri unice din sticla. Panorama, constituita din ape limpezi si munti, iti va taia rasuflarea.

In complexul Rattray, Africa de Sud, aflat in Parcul National Kruger, clientii pot sta in piscina in timp ce admira viata salbatica din jur.

In Indonezia, Bali Ubud, ai acces la o piscina racoritoare, inconjurata de vegetatia luxurianta, daca te cazezi in complexul Asmara si Ayung.

In Jamaica, la „The Caves Negril”, poti sa stai pe terasa si in „cuiburile” de relaxare construite in jurul piscinei.

Sursa
Add a Comment