Pe ce loc se afla Bucurestiul la curatenia in hoteluri?

Sursa foto

În ce oraşe hotelierii acordă atenţie deosebită igienei şi unde sunt mai puţin preocupaţi de curăţenie, este ilustrat de o cercetare actuală efectuată de către hotel.info. Serviciul de rezervare hotelieră gratuită online pentru mai mult de 210.000 în întreaga lume a examinat evaluările ale peste cinci milioane de clienţi internaţionali care fac rezervări, în privinţa curăţeniei.

Tokyo s-a situat pe primul loc în comparaţie cu alte metropole, la nivel mondial. cu 8,91 puncte capitala japoneză conduce la evaluarea curăţeniei înaintea celui de-al doilea în clasament, Varşovia. Chiar şi aici oaspeţii hotelului trebuie să caute murdăria cu lupa, metropola poloneză a obţinut 8,78 puncte.

Serviciile hoteliere din Bucureşti şi-au putut asigura cu o evaluare de 8,37 în continuare poziţia 11. Tallinn şi Dublin sunt, cu 8,22 respectiv 8,20 puncte, de asemenea încă sub cele mai bune 20 metropole internaţionale. Mai puţin mulţumiţi în privinţa curăţeniei se arată oaspeţii hotelurilor în privinţa capitalelor Paris (7,54) şi Londra (7,57). Aici pămătuful de praf şi găleata de curăţenie încă trebuie folosite mai frecvent.

La examinarea aprecierilor hotelurilor în privinţa curăţeniei pe ţări, Elveţia a obţinut cu 8,47 puncte unul din cele mai bune locuri în clasament pe Europa. Hotelierii în România (8,42) şi Cehia (8,36) se află strâns în urma acesteia. Cu serviciile hoteliere spaniole oaspeţii de înnoptat au fost mai puţin mulţumiţi şi au obţinut în medie 8,17 puncte. Franţa a obţinut o evaluare de 7,78 iar serviciile hoteliere din Regatul Unit chiar numai 7,72 puncte – la acesta este un spaţiu mare deasupra.

* Oaspeţii hotelieri au evaluat prin intermediul www.hotel.info hotelul la care au făcut rezervări după plecarea lor, pe baza unui sistem cu puncte (0 până la 10). Pe lângă criteriile cum sunt calitatea camerei şi raportul preţ/prestaţie, în acest fel se poate aprecia de asemenea amabilitatea şi competenţa personalului sau curăţenia camerei. La egalitatea notelor de evaluare clasarea s-a realizat după a treia zecimală.

www.hotel.info este un serviciu gratuit de rezervări hoteliere pentru companii şi clienţi privaţi. În întreaga lume, serviciul oferă peste 210.000 hoteluri pentru rezervări pe cale electronică. În comparaţie cu alte modalităţi de rezervare, clientul poate obţine prin hotel.info avantaje considerabile de preţ.

Sursa

Tags:Add a Comment