Ofertează servicii de antrepriză pentru Casa păstrăvarului, restaurant Beluga, pepinieră

Procedura de atribuire urmează să fie organizată pentru antrepriză generală pentru proiectul Casa păstrăvarului, dispusă pe regimul de înălțime P+1E+M, restaurant Beluga P+1E, magazin de desfacere P+1E+2M și pepinieră. Cu o suprafață desfășurată de 3541 mp, proiectul este estimat la o valoare de 11.51 mil RON.

 

Obiectele principale de construcții sunt: magazin de desfacere P+1E+M2, incluzând spații de cazare la etaj și mansarda, spații comerciale, spații depozitare, vestiare, grupuri sanitare, restaurant cu  2 săli și 214 locuri, terasă descoperită cu 84 locuri, grupuri sanitare, centrală detecție și semnalizare incendiu, salon restaurant 210 locuri, 2 terase descoperite cu 120 locuri, spații depozitare, vestiare, bucătărie și patiserie, Casa păstrăvarului P+1+M cu 14 locuri de cazare în 7 camere de cazare cu baie proprie, pepiniera creștere puiet.

 

Vrei să afli în timp util de astfel de proiecte? VICTA îți poate pune toate aceste informații la dispoziție. Solicită un demo GRATUIT: www.victa.ro