Oferte turistice pentru toate buzunarele si solutii pentru domeniul HORECA: La ROMEXPO incep Targul de Turism al Romaniei si ROMHOTEL

In perioada 13 – 16 noiembrie, ROMEXPO da startul celui mai mare eveniment dedicat turismului: Targul de Turism al Romaniei – editia de toamna. In paralel cu acesta, are loc ROMHOTEL – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante, un eveniment pentru profesionistii HORECA.

romhotelTargul de Turism al Romaniei – oferte pentru vacantele de sfarsit de an

Reunind peste 200 de companii din Austria, Bulgaria, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Moldova, Palestina, Romania, Rusia, Turcia si Ungaria, Targul de Turism al Romaniei pregateste si de aceasta data cea mai bogata oferta de vacante pe o suprafata de 7.000 mp.

Fie ca au in vedere destinatii deja cunoscute precum Bulgaria, Turcia, Grecia sau zone din Romania, cum ar fi: Predeal, Maramures si Ardeal, vizitatorii vor avea din ce alege.

Astfel, pentru sfarsitul acestui an se anunta vacante la schi in Bulgaria – Bansko pornind de la 282 euro/persoana pentru 7 nopti cu demipensiune si transport cu autocarul. Pentru aceeasi perioada, in Austria, doritorii vor plati de la 44 euro/persoana pe noapte, iar pentru Italia preturile incep de la 35 euro/persoana pe noapte.

In plus, pentru cei mai aventurieri, operatorii turistici au pregatit expeditii montane condimentate cu activitati extreme gen: rafting, salt cu parapanta, escalada, iar pentru cei care cauta vacante de lux sunt oferite plimbari cu Orient Expres-ul sau destinatii exotice precum Maldive si Indonezia.

Vacantele din 2015 la reduceri

Chiar daca prioritare sunt sarbatorile de sfarsit de an, operatorii turistici vin la Targul de Turism al Romaniei cu oferte pentru vacantele din vara anului viitor. Iar cei care le achizitioneaza beneficiaza de reduceri early-bird de pana la 40% pentru destinatii cum ar fi: Grecia, litoralul romanesc, Bulgaria si Spania.

Evenimente complementare

Tot in perioada 13 – 16 noiembrie la ROMEXPO se organizeaza ROMHOTEL – Expozitie internationala de echipamente, mobilier si dotari pentru hoteluri si restaurante, un eveniment important pentru operatorii turistici si care este baza vacantelor reusite. Echipamentele pentru bucatariile profesionale, articolele HORECA (meniuri, note de plata, produse promotionale, signalistica), piesele de mobilier vor fi dublate de numeroase evenimente conexe importante pentru specialisti si pentru publicul larg.

Astfel, vizitatorii ROMHOTEL pot asista la competitii si cursuri de barista iar in cadrul evenimentului “Sarbatoarea Gustului” pot degusta delicatese din Europa si vor alege “Cel mai bun sandwich La Lorraine”.

Cele doua expozitii reunesc peste 270 de companii din 14 tari: Austria, Bulgaria, Federatia Rusa, Germania, Grecia, India, Israel, Italia, Republica Moldova, Palestina, Romania, Spania, Turcia, Ungaria, pe o suprafata de peste 10 000 mp.

TTR_2Program de vizitare:

13 – 15 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-18.00

16 Noiembrie 2014, intre orele 10.00-16.00

Locatie: Pavilioanele C1, C2, C3, C4. C5, C6

Bilet intrare: 15 lei/zi

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita

 

Pentru mai multe detalii despre evenimente, accesati: www.targuldeturism.ro si www.romhotel.ro