Muzeu si hotel in acelasi timp la Balea Lac. VIDEO

Hotelul de GHEAȚĂ de la Bâlea Lac s-a TRANSFORMAT în MUZEU pentru vizitatorii care nu-și permit să stea o noapte întreagă aici!

Construcţia Hotelului de Gheaţă de la Bâlea Lac, judeţul Sibiu, a fost finalizată cu câteva zile mai devreme, datorită condiţiilor meteorologice favorabile, lucrările începând la începutul lunii decembrie, relatează Mediafax.

Muzeu de GHEAȚĂ
Hotelul poate fi vizitat în regim de muzeu, biletul de intrare costă opt lei.

”Hotelul de Gheaţă este deschis de duminică, se poate vizita în regim de muzeu, barul funcţionează de asemenea, iar de la ora 18.00 este deschis, zilnic, şi Restaurantul de Gheaţă din incinta hotelului. Toate cele 12 camere, care au drept temă comună «Carnavalul», sunt pregătite de oaspeţi, iar o noapte într-o cameră de gheaţă costă 300 de lei, la fel ca şi anul trecut. Acestea au fost rezervate pentru sărbătoarea Crăciunului şi sunt ocupate în totalitate şi pentru noaptea dintre ani, însă mai sunt disponibile pentru Revelion cele trei igluuri adiacente hotelului, care sunt încă în construcţie”, a declarat Arnold Klingeis, managerul Hotelului de Gheaţă, citat de Mediafax.

IGLUURI în construcție până de Revelion
Potrivit acestuia, cele trei igluuri, care vor avea câte un pat dublu, vor fi gata până în 31 decembrie.

”Cele trei igluuri sunt încă disponibile celor care vor să petreacă Revelionul la Bâlea Lac, petrecerea urmând să aibă loc la Restaurantul de Gheaţă. De asemenea, mai sunt locuri şi la Cabana Bâlea Lac, cei cazaţi aici având posibilitatea să petreacă Revelionul la Restaurantul de Gheaţă”, a afirmat Arnold Klingeis.

Cele 12 camere duble cu pat matrimonial au fost REZERVATE atât pentru Crăciun, cât şi pentru Revelion.

VEZI aici un tur al HOTELULUI de gheață construit în 2011!

Sursa
Add a Comment