Investitii de 3,4 milioane RON in unitati de cazare in primele doua saptamani din luna iunie

Ti s-a parut interesant? Spune mai departe:


In primele doua saptamani din luna iunie, la nivel national, cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere VICTA au fost identificate 5 santiere, a caror valoare cumulata de 3,4 milioane de RON este reprezentata integral de cofinantarea obtinuta de la Uniunea Europeana.

Pentru urmatoarele 5 santiere se cauta proiectanti si antreprenori:

• Cabana Aluneasa P+M. Refacerea cabanei silvice Aluneasa va cuprinde plan parter si etaj cu o suprafata desfasurata de 442.5 mp si va fi construita pe vechea fundatie din amplasamentul initial de dinainte de incendiu. Se vor realiza: zidarie din caramida tip termoplus; sapa de beton; geamuri termopan din lemn stratificat, usi din lemn stratificat ; placare cu gresie si faianta / parchet, placare la peretii exteriori cu piatra naturala/ sindrila de lemn tratat, tencuieli si zugraveli interioare, instalatia electrica, instalatii sanitarte, instalatii termice ( centrala termica pe combustibil solid ), sarpanta din lemn si invelitoare din tabla dublu faltuita si sindrila din lemn, izolatie termica cu vata bazaltica/polistiren.

• Pensiune P+1E. Pensiunea va cuprinde plan parter si etaj cu o spurafata construita de 800 mp. Se vor folosi corpuri de iluminat exterioare si interioare, centrala termica, cabine de dus, etc.

• Pensiune agroturistica. Pensiunea va avea suprafata desfasurata de 300 mp, iar beneficiarul este in prezent in asteptare de oferte pentru servicii si materiale dedicate.

• Pensiune agroturistica – 8 camere. Pensiunea va avea suprafata desfasurata de 350 mp. Se vor folosi corpuri de iluminat exterioare si interioare, centrala termica, cabine de dus, etc.

• Cabana Cozla. Pentru aceasta investitie se asteapta oferte pentru proiectare tehnica, iar apoi pentru antrepriza. Suprafata desfasurata a cabanei va fi de 100 mp.

Acestea sunt doar din prima jumatate a lunii iunie care in prezent asteapta oferte pentru antrepriza. Nu rata posibilitatea de a oferta toate aceste santiere. Solicita un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.