Investitii de 3,4 milioane RON in unitati de cazare in primele doua saptamani din luna iunie


In primele doua saptamani din luna iunie, la nivel national, cu ajutorul asistentei de vanzari la santiere VICTA au fost identificate 5 santiere, a caror valoare cumulata de 3,4 milioane de RON este reprezentata integral de cofinantarea obtinuta de la Uniunea Europeana.

Pentru urmatoarele 5 santiere se cauta proiectanti si antreprenori:

ÔÇó Cabana Aluneasa P+M. Refacerea cabanei silvice Aluneasa va cuprinde plan parter si etaj cu o suprafata desfasurata de 442.5 mp si va fi construita pe vechea fundatie din amplasamentul initial de dinainte de incendiu. Se vor realiza: zidarie din caramida tip termoplus; sapa de beton; geamuri termopan din lemn stratificat, usi din lemn stratificat ; placare cu gresie si faianta / parchet, placare la peretii exteriori cu piatra naturala/ sindrila de lemn tratat, tencuieli si zugraveli interioare, instalatia electrica, instalatii sanitarte, instalatii termice ( centrala termica pe combustibil solid ), sarpanta din lemn si invelitoare din tabla dublu faltuita si sindrila din lemn, izolatie termica cu vata bazaltica/polistiren.

ÔÇó Pensiune P+1E. Pensiunea va cuprinde plan parter si etaj cu o spurafata construita de 800 mp. Se vor folosi corpuri de iluminat exterioare si interioare, centrala termica, cabine de dus, etc.

ÔÇó Pensiune agroturistica. Pensiunea va avea suprafata desfasurata de 300 mp, iar beneficiarul este in prezent in asteptare de oferte pentru servicii si materiale dedicate.

ÔÇó Pensiune agroturistica – 8 camere. Pensiunea va avea suprafata desfasurata de 350 mp. Se vor folosi corpuri de iluminat exterioare si interioare, centrala termica, cabine de dus, etc.

ÔÇó Cabana Cozla. Pentru aceasta investitie se asteapta oferte pentru proiectare tehnica, iar apoi pentru antrepriza. Suprafata desfasurata a cabanei va fi de 100 mp.

Acestea sunt doar din prima jumatate a lunii iunie care in prezent asteapta oferte pentru antrepriza. Nu rata posibilitatea de a oferta toate aceste santiere. Solicita un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santiere.