Intalneste lideri mondiali din industria agrementului la conferinta Aquatica Experience din Sibiu

Viitorul agrementului in Romania va fi in centrul atentiei din nou la conferinta Aquatica Experience, care va fi gazduita la hotel Ramada din Sibiu, in data de 19 aprilie 2018. Distractia lor inseamna afacerea ta intr-una dintre cele mai inovatoare si oportune piete din Romania: dezvoltarea de aqua park-uri si parcuri de distractii.

Povesti de succes si secrete din domeniu vor impartasi atat expertii internationali invitati la eveniment: Sohret Pakis, marketing manager la Polin Waterparks si Michael Collins, senior partner la LDP, cat si reprezentanti de seama ai Romaniei din sectorul agrementului: Daniela Mariscu, fondator Aquatica Experience si Alexandru Palcau, fondatorul biroului de proiectare Novelty AE.

Vino sa te intalnesti cu lideri mondiali din industria agrementului. Vino sa afli povesti de succes din piata romaneasca cu provocari si reusite direct de la investitori. Sa dezvolti noi idei despre oportunitati de business intr-un segment cu profituri rapide si potential pe termen lung. Vino sa construim impreuna proiectele ce vor pune Romania pe harta europeana a turismului de agrement!

Agenda evenimentului:

  • Prezentare noutati din lumea aqua park-urilor powered by Polin Waterparks
  • Povesti de succes direct de la investitori
  • Secrete ale succesului investitiilor in agrement la nivel mondial

Detalii eveniment: Sala Hera | Data: Joi, 19 Aprilie | Locatie: Hotel Ramada, Sibiu

Inscrie-te AICI la acest eveniment de referinta din industria agrementului!