In curand incep lucrarile la noul hotel Radisson Blu din Brasov

Pentru prima dată în istoria Radisson se va deschide o unitate într-un oraș care nu este o capitală. Proiectul este realizat de compania Rara Hotels, o campanie 100% antreprenoriat românesc și implică o investiție de 10 milioane de euro.

Hotelul Radisson Blu Brașov va fi situat în zona centrului istoric, pe strada Eroilor nr. 23, vis-à-vis de Parcul Central, în apropierea principalelor atractii turistice ale orașului și a zonei de business.

Unitatea hotelieră va avea 110 camere și va cuprinde şi două restaurante, două baruri, o sală de conferinţe, o sală de sport şi un centru spa, investiția în reamenajarea clădirii fiind de peste 10 milioane de euro, după cum au precizat reprezentanții Grupului Rezidor. Rara Hotels face parte din RaRa Group, grup 100% antreprenoriat românesc ce deține afaceri din zona HoReCa, construcții, imobiliare și energie.

„Ne bucurăm că am ajuns în acest punct și mulțumim pentru încrederea acordată de către  grupul Radisson, francizor al proiectului nostru, și de asemenea băncii finanțatoare Bancpost – actual Banca Transilvania” a declarat Ramona Neamțu, Manager RaRa Hotels, compania care va opera hotelul Radisson Blu din Brașov.

designradissonblubrasov

Proiectul Radisson Blu Brașov este dezvoltat de o echipă implicată de experți. Managementul de proiect pentru activitatea de dezvoltare a Radisson Blu Brasov este realizat de Dl. Daniel Dediu, prin firma Creative Management.

Pe 2 noiembrie 2016, s-a semnat contractul de franciză pentru dezvoltarea şi operarea în Braşov a primului hotel afiliat la brandul Radisson BLU din zona Transilvania.

Vrei sa ofertezi la sute de hoteluri si pensiuni aflate in constructie? www.victa.ro