Hotelul din LEGO – vacanta ideala pentru copii

Un hotel care pare construit din piese de lego si are in interior piese de mobiler fabricate din acest material a fost construit intr-un parc de distractii din Marea Britanie.

Cladirea se afla intr-un parc de distractii dedicat jucariei inventate in Damenarca si este o incantare pentru copii. Intrarea hotelului care a fost construit in 18 luni este pazita de un dragon urias construit din piese de lego.

In interior, aproape toate obiectele sunt fabricate din piese minuscule de lego, chiar si vazele de flori. Cele 150 de camere sunt amenajate in functie de trei teme: pirati, regate cu cavaleri si printese, dar si Indiana Jones. In liftul care ii duce pe turisti catre camerele lor se pune o inregistrare cu glume pentru a mentine buna dispozitie, relateaza Daily Mail.

In camerele care au ca tema piratii exista barci, sabii, cranii, o timona si soareci, toate produse din piese de lego. In baie, turistii sunt intampinati de paianjeni, dar care sunt inofensivi pentru ca sunt tot de jucarie.

Copiii care isi petrec vacanta aici alaturi de parinti au la dispozitie si multe caramizi de lego cu care isi pot face propriile constructii.

Sursa




Add a Comment