Hotel.info: Niciun hotel din Braşov nu este în Top 10

Site-ul de rezervări hotel.info, cu peste 210.000 de unităţi de cazare în sistem, a făcut un top al hotelurilor, „Top Rated Hotels”, luând în considerare evaluările a 5 milioane de clienţi care au rezervat camere prin hotel.info. Potrivit acestora, niciun hotel din Braşov nu se situează printre primele zece unităţi de cazare în funcţie de calitatea serviciilor.

Pentru acordarea acestei mărci au fost luaţi în calcul toţi partenerii hotelieri cu cel puţin 8 puncte din maximum 10 posibile, potrivit datelor de pe site-ul hotel.info.
În topul hotelurilor româneşti au intrat Starlight Suite din Bucureşti, Ramada Plaza din Capitală, NH din Timişoara, Libra, Ramada şi Golden Tulip Ana Tower din Sibiu, hotelul Le Boutique Moxa din Bucureşti, Suterr Inn din Capitală şi Best Western Ambassador din Timişoara.
„Oaspeţii care au rezervat o noapte de cazare au evaluat prin intermediul www.hotel.info hotelul la care au făcut rezervări după plecarea lor, pe baza unui sistem cu puncte (0 până la 10). În evaluarea generală au fost incluse criterii privind calitatea camerelor, amabilitatea personalului, curăţenia, nivelul de zgomot, raportul preţ-servicii, precum şi micul dejun/gastronomia. Evaluările în ranking redau situaţia din octombrie 2012. Prin urmare, nu se exclude posibilitatea apariţiei unor diferenţe minore. În cazul unei evaluări identice, plasarea se realizează în funcţie de numărul evaluărilor efectuate de oaspeţi. Pentru ranking-uri au fost luate în calcul numai hotelurile cu cel puţin 20 de evaluări”, se arată pe site-ul hotelinfo.ro

Sursa

Tags:Add a Comment