Hotel Ibis din Timisoara isi cauta antreprenor general

Timisoara gazduieste un nou proiect apartinand grupului Orbis: Hotel Ibis de 3 stele, desfasurat pe o suprafata de 8.000 mp, cu o valoare estimata la peste 10 milioane de euro. Constructia ce prevede dezvoltarea unui proiect cu 200 de camere si apartamente, un restaurant, un bar, lounge, sali de conferinta si parcare proprie este in prezent in cautare de servicii de antrepriza generala.

„Orbis este cel mai mare grup hotelier din Europa de Est si, odata cu sosirea brandului Ibis la Timisoara, ne consolidam si mai mult pozitia de lider in Romania. Sunt convins ca brandul Ibis, cunoscut si apreciat pe plan international, cu sprijinul regional al Orbis, va asigura o vizibilitate excelenta pentru Timisoara ca destinatie turistica, iar hotelul, datorita experientei oferite oaspetilor, va contribui in mod decisiv la calitatea ospitalitatii din oras.”– a transnmis Gilles Clavie,┬á presedinte si CEO al Orbis, potrivit unui interviu acordat ziarului Adevarul.

In acest moment santierul se afla in etapa de autorizare si este programat sa se deschida in 2020.

Esti interesat sa descoperi toate proiectele de acest tip? VICTA iti poate pune toate aceste informatii la dispozitie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro