Hotel 3 stele cu restaurant si sala de conferinte

Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA am identificat un nou hotel in Timisoara, este vorba de Hotel Ibis 3 stele – 200 camere si apartamente, restaurant si sali de conferinte.

Hotelul nou construit, situat in vecinatatea centrului orasului, in zona Timco, va oferi 200 de camere si apartamente, un restaurant, un bar, lounge, sali de conferinta si parcare proprie. Hotelul este programat sa se deschida in 2020.

Hotelul va avea o suprafata aproximata de 8000 de mp, pe structura din beton, inchideri din zidarie si pereri cortina. Hotelul a fost gandit sub aspectul functionalitatii si a conceptului de arhitectura ca o unitate de tranzit.

Conform investitorilor, constructia hotelului a fost decisa dupa ce in ultimii ani, la hotelul de 4 stele pe care il detin in Timisoara, au fost primite tot mai multe solicitari de la clienti si pentru o unitate de 3 stele din partea persoanelor care nu-si permit costul de cazare la o unitate clasificata la 4 stele si cauta o unitate de 3 stele plus. Oamenii de afaceri detin hotelurile Timisoara si Nord din Timisoara, hotelul Timisoara din Sanicolaul Mare si complexul turistic si de agrement Arsenal Park de la Orastie.

Vrei sa ofertezi rapid la acest proiect? Angajeaz-o pe asistenta virtuala de vanzare la santiere VICTA. Solicita acum un demo gratuit pe: www.victa.ro