[GRATUIT] Peste 200 de investitii HoReCa au fost anuntate doar in ultimele 30 de zile!

Peste 200 de proiecte HoReCA monitorizate in ultimele 30 de zile

Pe parcursul lunii septembrie, din cele peste 500 de proiecte din domeniul HoReCa monitorizate la nivel national, aproximativ jumatate (peste 200) au fost investitii in unitati de cazare. IBC Focus va ofera lista completa cu toate aceste proiecte in mod GRATUIT.

1 din 10 proiecte anuntate la nivel national este un proiect HoReCa

Din totalul proiectelor monitorizate la nivel national de echipa IBC Focus, 1 din 10 s-a dovedit a fi hotel/pensiune/spatiu de agrement. In ceea ce priveste strict investitiile hoteliere din ultimele 30 de zile, peste 60% sunt pensiuni sau agropensiuni, majoritatea avand regim de inaltime de P+1E sau P+M. Suprafata medie a tuturor investitiilor monitorizate este de 580 de metri patrati, dimensiunile proiectelor variind intre 120 de metri patrati (o pensiune din jud. Gorj) si 12.000 de metri patrati (un hotel de 5 stele din Bucuresti).

Cel mai reprezentativ proiect: un HOTEL de 5 stele cu 120 de camere

Estimat la o valoare de 20 de milioane de euro, acest hotel care se construieste in Bucuresti va avea in total 120 de camere si va dispune de mai multe spatii conexe: piscina, centru welness si restaurant. Suprafata totala a intregii investitii va fi de 12.000 de metri patrati. Date de contact de la persoanele de decizie implicate in acest proiect veti gasi in raportul complet cu cele 200 de investitii HoReCA.

In ceea ce priveste valoarea investitiilor, peste 30 din total au o valori cuprinse intre 1 milion de lei si peste 5 milioane de lei, lider absolut in ceea ce priveste atat dimensiunea cat si valoarea fiind, incontestabil,  hotelul de 5 stele din Bucuresti de care am amintit mai sus.

Solicitati – GRATUIT – lista cu cele 200 de hoteluri, pensiuni si vile turistice completand ACEST FORMULAR!

Mai jos aveti o lista partiala cu denumirea si locatia a 14 din cele 200 de investitii anuntate. Lista completa o puteti obtine gratuit aici.

(Sursa: www.raportuldeinvestitii.ro)

In ce stadiu se afla lucrarile?

Cat despre stadiul lucrarilor, este foarte important de stiut ca majoritatea proiectelor se afla in stadii incipiente: 46% sunt in faza de autorizare | 10% sunt in stadiu de proiectare | 7%  sunt inainte de executie.

Ce inseamna asta? Ca majoritatea reprezinta importante oportunitati de ofertare, datorita faptului ca nu au demarat inca lucrarile si se afla cel mai probabil in cautare de furnizori.

(Sursa: www.raportuldeinvestitii.ro)

Doriti sa intrati in contact cu oamenii de decizie pentru a oferta aceste proiecte?

Completati ACEST FORMULAR si veti primi lista cu cele 200 de investitii cu tot cu date de contact verificate, persoane de decizie si informatii detaliate despre fiecare proiect in parte!