Financial Times: Proiectul Nordis Mamaia va fi cel mai mare hotel leisure din Europa

Prestigioasa publicaţie Financial Times scrie despre Nordis Mamaia din România pe care  îl consideră „cel mai rafinat proiect rezidenţial & hotelier din ţară” şi notează că va fi cel mai mare hotel leisure din Europa.

adevarul.ro

Cu 712 camere şi apartamente, proiectul Nordis Mamaia va fi cel mai mare hotel leisure şi unul dintre primele 10 în rândul turismului de business din Europa, după cum notează publicaţia.

„Acest tip de ansamblu exclusivist reprezintă o premieră pentru piaţa din România”, mai notează Financial Times. „Proiectele Nordis reprezintă şi o reinventare a serviciilor şi facilităţilor de cinci stele şi dau o nouă definiţie stilului de viaţă de clasa întâi”, adaugă aceeaşi sursă.

Nordis este un grup de firme cu capital 100% românesc, specializat în dezvoltarea imobilelor şi ansamblurilor de lux. „Ne bucură enorm să vedem că munca noastră lasă o asemenea impresie plăcută în lume. Ţinta noastră încă din prima zi, prin proiectele din Mamaia, Sinaia, Braşov şi altele care vor urma, a fost să oferim românilor o experienţă la standarde şi facilităţi premium, fără compromisuri. Continuăm să dezvoltăm, inovăm şi inaugurăm ansambluri semnate Nordis în locaţii strategice din România”, a declarat Vladimir Ciorbă, CEO-ul grupului.