Descopera cele 4 proiecte amenajate cu mobilier Sensio nominalizate la Elle Decoration Romanian Design Awards

Furnizarea mobilierului potrivit pentru spatiile HoReCa, care sa oglindeasca tematica si conceptul din spatele proiectului este unul dintre pasii care contribuie semnificativ la succesul pe care il poate avea la public un restaurant, bistro, o cafenea sau o cofetarie. O amenajare interioara inovativa si alegerea unor designuri care sa se faca remarcate in ochii potentialilor clienti le ofera acestora acea esentiala „stare de bine” care ii face sa revina de fiecare data cand doresc sa aiba parte de o experienta deosebita.

Va invitam sa descoperiti mai jos cele 4 proiecte in care mobilierul personalizat de la SENSIO a avut un important cuvant de spus in rezultatul final. Nu este deloc o intamplare ca toate au fost nominalizate anul acesta la categoria „Cea mai buna amenajare a unui spatiu public” la Elle Decoration Design Awards.

Casa di David – restaurant Bucuresti

casa-di-david

Unul dintre cele mai sofisticate restaurante din capitala s-a bucurat de o reamenajare conceputa de echipa AAStudio, adica Alex Adam si Roger Pop. Amenajarea se remarca prin texturile lemnului, pietrei si metalului, ce dau restaurantului atat eleganta clasica, cat si autenticitate. Regasim amprenta SENSIO pe mesele si scaunele care capteaza frumos atentia.

Rovi’s Bistro – Alexandria

rovi-bistro

Bistro-ul iese in evidenta prin amenajarea texturata, colorata si, nu in ultimul rand, dinamica. Mobilierul SENSIO continua perfect ideea transpusa de finisaje, fiind ales intr-o combinatie de culori neutre si culori aprinse ce face ca mesele si scaunele sa iasa in evidenta si, in acelasi timp, sa se amestece in design. Amenajarea apartine arhitectilor Paul Samsonescu si Alexandru Cristian Balan.

The Lodge – Constanta

the-lodge-constanta

Vladimir Mindru a realizat o amenajare deosebita intr-un spatiu ce a impus anumite limitari, fiind foarte lung si ingust. Solutiile au fost inspirate din amenajarile americane, spatiile astfel configurate nefiind un lucru neobisnuit in America . Mobilierul SENSIO nu incarca deloc amenajarea, dovedindu-se potrivit si pentru a defini amenajari de success in spatii ce pot aduce provocari.

Casa Victoria – cofetarie Bucuresti

casa-victoria

Un local al bunatatilor dulci, Casa Victoria se bucura de o amenajare eleganta si relaxanta, proiect ce apartine tot lui Vladimir Mindru. Bineinteles ca SENSIO s-a adaptat inca o data dorintelor clientului, furnizand si de aceasta data un mobilier perfect asortat la tematica amenajarii.

Sensio ofera mobilierul custom-made care poate face diferenta in spatiul pe care doresti sa il amenajezi. Descopera produsele Sensio (scaune, canapele, mese, fotolii, sezlonguri, banchete) pe ARHISPEC