Cum arata primul hotel-prajitura din lume?

Primul hotel-prajitură din lume, situat în Soho, Londra, îşi invită oaspeţii să petreacă o noapte „dulce” printre prăjituri, popcorn cu ciocolată, biscuiţi cu cremă şi multe alte delicii.

Camerele hotelului sunt pline cu deserturi apetisante! Pe noptierele de lângă paturi există cărţi comestibile, iar bureţii cu vanilie sunt incluşi în meniul de room service.

Construit pentru a promova noile produse ale companiei Tate & Lyle Sugars, hotelul-prăjitură de pe Dean Street are trei etaje, decorate cu opere de artă comestibile, şi optcamere.

Acesta a fost construit de 14 artişti, care au petrecut aproape 3.000 de ore gătind şi decorând hotelul, folosind peste 600 kg de zahăr.

Camerele tematice diferă ca design, însă din niciuna nu lipsesc dulciurile . În camera al cărei decor este inspirat de seria filmelor „Piraţii din Caraibe” se află un cufăr plin cu prăjituri, turte, perle comestibile şi biscuiţi, iar în alte camere vizitatorii vor găsi o statuie din ciocolată, bezele colorate şi multe alte surprize dulci.

Hotelul-prăjitură a fost deschis publicului astazi, 21 martie.

Sursa
Add a Comment