Conferinţa „Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei” 7 noiembrie 2019 la Cluj-Napoca, Grand Hotel Napoca

Pe 7 noiembrie va avea loc cea de-a patra ediție a seriei de conferințe „Specialiştii ferestrelor, faţadelor şi sticlei” organizată de Patronatul Producătorilor de Tâmplărie Termoizolantă în fiecare an în trei regiuni ale țării.

Tematica conferinței este adresată specialiștilor din domeniul execuției și montajului tâmplăriei termoizolante și pereților cortină, producătorilor de vitraje izolante, arhitecților și proiectanților, studenților de la facultățile de construcții și arhitectură, serviciilor specializate din cadrul autorităţilor locale privind arhitectura şi urbanismul localităţilor şi construcţiilor.

Ca participant la această conferinţă veţi avea prilejul de a intra în legatură cu specialişti ai firmelor de marcă din acest domeniu, care vor prezenta ultimele noutăţi apărute pe piaţa şi pe care urmează să le utilizaţi în activitatea curentă în viitor.

Pentru a consulta programul evenimentului și pentru a vă înscrie, vă invităm să accesați link-ul:
https://www.pptt.ro/conferinte-pptt/invitatie-conferinta-specialistii-ferestrelor-fatadelor-si-sticlei-cluj-napoca-7-noiembrie-2019/