Ce investitii hoteliere ai pierdut in ultima saptamana?

Saptamana noua, proiecte noi. Din 20.02.2013, Hotel Invest a cules informatii despre nu mai putin de 36 proiecte hoteliere la nivel national. Ce inseamna pentru tine ca oferta ta nu a ajuns la ei…inca?

Haideti sa vedem 5 dintre cele mai interesante proiecte publicate in ultima saptamana:

1. Centru fitness in Alba Iulia – constructia e ridicata la rosu, urmeaza sa se realizeze finisajele din primavara. Pe adresa de email a beneficiarului pot fi transmise oferte generale de materiale de finisaje, pentru a fi luate in considerare in functie de necesitati. Constructia este pe structura din beton, cu inchideri din BCA si fatada din pereti cortina.

2. Lucrari de amenajare si intretinere hotel in Baia Mare – beneficiarul a precizat ca se fac lucrari de intretinere si amenajari interioare. Nu este inclusa si partea de dotari HORECA. Pentru acest stadiu beneficiarul are achizitionate si majoritatea obiectelor sanitare, insa este interesat sa primeasca oferte doar pentru dusuri pentru bai necesare la 64 de camere, pe email. Hotelul functioneaza sub brandul BestWestern.

3. Centru comercial si de afaceri World Trade Center in Constanta – Investitie deloc neglijabila de 400.000.000 RON, proiectul este unul mixt si consta in birouri, un hotel de 4 stele cu 250 de camere, magazine. Hotelul va avea si restaurant. Lucrarile sunt in curs de executie, se lucreaza la structura. Antreprenorul a mentionat ca partea de arhitectura nu s-a contractat, inca se lucreaza la proiect pe acest segment. Firmele interesate pot transmite pe emailul dlui Nicolae o prezentare, urmand se fie analizate si luate in considerare.

4. Pensiune turistica pe 2400 mp in judetul Alba – se lucreaza la finisajele interioare. Mare parte din materialele necesare acestei faze au fost achizitionate, insa pe adresa de email a beneficiarului se mai pot transmite oferte pentru dotari, pentru a fi luate in considerare in functie de necesitati. Proiectul include constructia unei pensiuni de 4 margarete, cu o amprenta la sol de 2400 mp, P+E, cu 24 de camere, din care 6 apartamente. Pensiunea va avea restaurant cu o capacitate de 100 persoane. Structura cladirii este din beton, cu inchideri din caramida Porotherm.

5. Centru SPA in judetul Brasov – lucrarile sunt in curs de derulare, pe adresa de email a dlui Popa sunt asteptate oferte pentru finisaje (200 m covor pvc, instalatii, gresie, faianta etc.). Centrul va include si o piscina, dar lucrarile la aceasta vor incepe din vara.

Detaliile, contactele si locatiile proiectelor hoteliere descrise mai sus pot fi stiute si de tine. Contacteaza-ne aici pentru o oferta personalizata in functie de zona ta de interes.

Sinteza hoteliera a ultimelor 7 zile se incheie aici. Bineinteles ca mai sunt multe informatii despre zeci de alte proiecte pe care nici nu le-am mai amintit in acest articol.
Contacteaza-ne acum si vei fi primul care afla noutatile hoteliere!

Acest material este oferit in exclusivitate de hotelinvest.ro in parteneriat cu www.raportuldeinvestitii.ro (cea mai mare baza de date cu proiecte si santiere din Romania).

Copyright © 2013 IBC Focus. Toate drepturile rezervate.

Tags:Add a Comment