Ce cantitate de panou HPL poti oferta la santierele aflate in primele 2 saptamani ale anului 2019?

Dupa primele 2 saptamani ale anului 2019 poti sa ofertezi la peste 60 de santiere care sunt fie in proiectare, fie in constructie panou HPL. De unde stim? Cu ajutorul asistentei virtuale de vanzare la santiere VICTA, am identificat 65 proiecte care au nevoie de aproximativ 3000 mp de panou HPL in urmatoarea perioada.

25% dintre aceste investitii au un antreprenor stabilit, iar pentru restul se asteapta oferte de antrepriza in vederea atribuirii. Mai mult, 80% din proiectele actualizate in aceasta perioada sunt scoli sau gradinite, care urmeaza sa fie reabilitate sau construite si unde se specifica cantitatea necesara de panou HPL.

Printre cele mai recente investitii atribuite se afla si 23 de gradinite cuprinse in Proiectul privind Reforma Educatiei Timpurii in Romania, care urmeaza sa fie construite in acest an in Hunedoara, Dambovita, Caras Severin, Valcea, Ilfov, Arges si Prahova. Doar pentru aceste proiecte sunt necesari 1147 mp de panouri HPL.

Esti interesat sa descoperi toate proiectele de acest tip? VICTA iti poate pune toate aceste informatii la dispozitie. Solicita un demo GRATUIT: www.victa.ro