Au demarat lucrările The Nest Cluj

The Nest este un nou ansamblu rezidențial in Cluj-Napoca, spectaculos prin concept, eleganță arhitecturală, calitatea materialelor folosite, amplasare și facilitați.

Localizat în inima zonei de business a orașului, la 15 minute de centru, proiectul amplasat pe o suprafață generoasă de 10.000mp de teren, vine în întâmpinarea nevoilor familiilor moderne, young professionals și a investitorilor cu un concept îndrăzneț de 230 apartamente împărțite în două faze de construcție, concentrate în jurul unei grădini private spectaculoase de 3.000mp cu locuri de joacă pentru copii și alei de promenadă, dedicată exclusiv locatarilor. Un alt punct forte este terasa de pe acoperiș, cu funcțiuni mixte de relaxare, zonă de barbecue și o panoramă spectaculoasă asupra orașului.

Priectul este momentan la stadiu de execuție, iar potrivit caietului de sarcini este nevoie de o cantitate foarte mare de materiale, printre care și: aparate de aer condiționat, ascensor persoane, cabine de duș și căzi, centrale termice murale, Corp iluminat exterior, Corp iluminat interior…etc.

Daca doresti să afli mai multe despre acest proiect, unde este amplasat dar și să ai acces la lista de produse solicitate și cantități, acceseaza www.victa.ro și cere un demo gratis.