Asigură un plus de relaxare pentru hotelul tău: 3 modele recomandate de spa-uri

România este una din destinațiile tot mai căutate pentru relaxare. Dovadă sunt studiile de profil care estimează că piața spa din țara noastră se ridică la valoarea de peste 20 de milioane de euro. Conform agenției de turism specializată pe wellness: Travelle – Wellness Escapes, dacă în 2016 cifra pieței era de aproximativ 21 milioane euro, în 2017 aceasta a crescut cu 10%, ajungând la peste 23 de milioane euro. Cifrele agenției sunt susținute și de creșterea cu 5% a numărului de turiști, indicată de datele Institutului Național de Statistică.

Pentru o rețetă completă de relaxare, Schmidt Exclusive Designing vine cu 3 propuneri inedite de spa-uri menite să asigure confortul și calitatea necesare oricărui tip de hotel care își dorește să devină o gazdă de ținut minte pentru clienți. Unicul producător de spa-uri și swim spa-uri din România asigură prin intermediul experienței cumulate și a unui portofoliu consistent de modele: promptitudine, rezultate de durată și, bineînțeles, o experiență inedită pentru toți cei care se vor bucura de sesiunile de răsfăț în compania soluțiilor Schmidt Exclusive Designing.

Vă invităm să descoperiți mai jos 3 modele recomandate de spa-uri care vor garanta un plus de relaxare clienților dumneavoastră:

Infinity – Ce poate fi mai inedit decât o sesiune de răsfăț în cel mai mare infinity spa din Europa? Schmidt Exclusive Designing vă propune să oferiți viitorilor clienți ședințe de relaxare  în compania unor jocuri de lumini care completează ambientul creat de cele 21 de șezuturi cu hidroterapie personalizate. Apa încălzită cu ajutorul unui sistem bine pus la punct de specialiști vor transforma un simplu spațiu de cazare într-o destinație de vacanță de neratat pentru turiști.

The Big – 42 de șezuturi cu hidroterapie personalizate și un ambient care te îndeamnă la relaxare cu ajutorul unor elemente atent așezate de specialiștii Schmidt Exclusive Designing. Acest spa monobloc, renumit prin faptul că este în prezent cel mai mare de acest tip din lume, vă oferă oportunitatea de a oferi clienților dumneavoastră confortul și beneficiile unui tratament de relaxare complet. Cu ajutorul acestei soluții, unitatea dvs de cazare va deveni un punct de atracție de lux pentru toți cei care își doresc o sesiune privată de hidroterapie care să îi ajute să se relaxeze și să elimine stresul cumulat la locul de muncă.

Swim-Spa Dreamer – Destinat persoanelor care își doresc o sesiune de confort, fie că vorbim de domeniul hotelier, fie de cel rezidențial, Swim-Spa-ul Dreamer vă oferă prin intermediul celor 8 șezuturi cu hidroterapie o variantă accesibilă care include toate beneficiile unui centru spa. Acest swim-spa vine la pachet cu o serie de avantaje care vă vor ajuta să oferiți clienților un spațiu privat de relaxare și îi va convinge încă de la prima sesiune să își dorească să revină.

Vrei mai multe detalii despre ofertele singurului producător de spa-uri și swim Spa-uri din România? Contactează acum Schmidt Exclusive Designing.