Acoperisuri pentru decenii: Alege invelitorile Bel Profile pentru constructiile trecutului si viitorului

Excelență și prestigiu în domeniul învelitorilor metalice. De la Bel Profile.

Oferta Bel Profile este configurată în jurul crezului calității la cele mai înalte standarde și armonizată astfel încât să răspundă unei arii vaste de solicitări, destinată atât reabilitărilor, cât și construcțiilor contemporane. Iar când colaborezi cu un furnizor care a livrat învelitori pentru Hotel Cișmigiu, Mănăstirea Prislop sau Palatul Ghika, precum și pentru sute de proiecte rezidențiale la nivel național, știi sigur că faci alegerea corectă.  Dorești să conservi istoria sau să îmbrățișezi modernul? Învelitorile Bel Profile îți asigură opțiuni perfect adaptate proiectelor tale. Descopera mai jos cele 3 colectii principale de tigle metalice furnizate de Bel Profile:

Seamtech

Soluții combinate din tablă fălțuită și solzi metalici destinate acoperișurilor noi sau renovate. Eleganță și modernism – soluția versatilă destinată deopotrivă arhitecturii clasice și celei moderne.

Tiletech

Rezultatul combinării materiei prime de calitate certificată cu o profilatură rezistentă, un impact vizual aparte, Royal este unul dintre produsele de top ale pieței europene de țiglă metalică. Estetica profilului îl recomandă pentru clădiri publice – instituții, clădiri cu scop turistic și construcții rezidențiale.

Raintech

Sistemele de colectare sunt proiectate în trei variante pentru a obține eficiență adaptată fiecărui tip de acoperiș în condiții climatice diverse. Sistemele sunt disponibile într-o gamă extinsă de culori ce include atât varianta natur, cât și cea prevopsită în toate nuanțele din oferta Bel Profile, pentru o armonizare perfectă.

Solicită oferta completă Bel Profile aici

Durabilitatea, principalul atu Bel Profile: învelitori pentru 100 de ani!

Bel Profile oferă, prin gama de materii prime variate, opțiuni avantajoase destinate oricărui tip de proiect, satisfăcând specificațiile și exigențele impuse de garanție, durabilitate și estetică. Durata de viață a învelitorilor Bel Profile este estimată la 100 de ani, fiind susținută prin garanții ridicate ale materiei prime asigurate de producător.

Materialele care garanteaza durabilitatea Bel Profile:

  • Alu Power

Material anticoroziv, ușor și rezistent, cu o durată de viață de peste 50 de ani în cele mai agresive condiții de mediu, aluminiul este 100% reciclabil. Aluminiul nu generează costuri de întreținere, fiind un material economic datorită duratei de exploatare lungi. Este un material maleabil, ce oferă posibiltăți multiple de a fi folosit chiar și împreună cu alte tipuri de metal.

  • Magne Power

Material natur care în timp capătă o patină nobilă oferind un aspect unic, zinc magneziu îmbină rezistența oțelului cu protecția anticorozivă a aliajului zinc magneziu, mai sigur, mai stabil, cu o durată de viață mai mare, limitând pierderile de zinc și oferind proprietăți remarcabile de autoprotecție.

  • Steel Power

Oțelul zincat prevopsit este standardul de referință în domeniul învelitorilor, oferind posibilități multiple de utilizare datorită rezistenței și gamei variate de culori. Cel mai longeviv material folosit în învelitori îmbină echilibrul perfect între rezistență, durabilitate și cost.

Colecția de culori Bel Profile

Gama variată de culori disponibile în nuanțe mate, structurate, texturate, lucioase sau printate însoțește întregul sistem al acoperișului. Ai la dispoziție peste 25 de nuanțe dedicate personalizate fiecărei clase de produs!

Doresc să consult întreaga gamă de culori

BEL PROFILE – sisteme complete de acoperiș | Web: www.belprofile.eu