241 de santiere rezidentiale din Romania isi cauta colaboratori pentru materiale de constructii

Cu ajutorul modulului de Market Intelligence, au fost identificate la nivel national in luna Martie un numar de 241 de santiere de tip rezidential, pentru care au fost specificate cereri de oferte. Suprafata totata estimata a santierelor este de 1.82 mil mp, iar valoarea estimata este de peste 3 mld RON.

Dintre acestea cele mai multe cereri se regasesc in Bucuresti (49 de solicitari) urmat de Cluj cu un numar de 20 de cereri si Brasov cu 19 cereri de oferte.

Iata 3 proiecte de dimesiuni mari aflate in stadiul de constructie care asteapta oferte pentru servicii si materiale:

  • Luxuria Domenii Residence – Faza I si II cu o suprafata estimate de 22.500 mp va cuprinde 9 imobile cu inaltime de 8 etaje si o valoare estimata de peste 38 mil RON.
  • Onix Park – North Area Residence care se afla in prezent la faza I, va cuprinde in total 2000 de apartamente si birouri pe o suprafata de aproximativ 170.000 mp.
  • Atlantic City Residence – inglobeaza 2 imobile cu o inaltime de 11 etaje si are o valoare estimata de peste 4 mil de RON. La acest proiect, conform beneficiarului, structura a fost finalizata si se cauta oferte termosistem din polistiren, tencuiala, amorse.

Vrei si tu sa ofertezi la aceste proiecte? Incearca acum asistenta virtuala de vanzare la santiere VICTA!