17 – 20 martie 2016 – Expo Arad Cel mai important targ de constructii si instalatii din vestul tarii

Au inceput pregatirile pentru Confort Construct & Instal 2016

40 de firme din Romania si Ungaria si-au rezervat deja standuri la targul international de constructii si instalatii Confort Construct & Instal, aflat anul acesta la a XXII-a editie. Evenimentul va fi organizat de catre Camera de Comert, Industrie si Agricultura a judetului Arad in perioada 17–20 martie 2016, la complexul Expo Arad. Editia precedenta a reunit 80 de firme din Romania si Ungaria care au expus pe o suprafata de 4.000 mp, targul fiind vizitat de peste 5.000 persoane, specialisti, agenti economici si public larg.BannerEXPO

Oferta bogata de produse si servicii prezentate

In cadrul targului vor fi expuse tehnologii si materiale de constructii folosite pentru proiectarea, constructia, renovarea sau modernizarea constructiilor civile si industriale, decoratiuni interioare, instalatii sanitare, termice si electrice, echipamente de climatizare si conditionare a aerului, tehnologii si echipamente de producere apa calda si energie electrica din surse regenerabile, oferte imobiliare, servicii si echipamente de paza si protectie.

Oportunitati de afaceri pentru firmele participante

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2016 este o platforma la dispozitia celor care isi desfasoara activitatea in acest important sector economic, o buna oportunitate pentru firme de a-si prezenta vizitatorilor oferta de produse si servicii si a gasi clienti noi, de a participa la intalniri de afaceri intre firme romanesti si straine, de a audia prezentari pe teme de specialitate.

Noutati si informatii utile pentru vizitatori

Confort Construct & Instal  da in fiecare an startul in  domeniul constructiilor si instalatiilor. Vizitatorii de specialitate ti publicul larg se vor putea informa despre cele mai noi tendinte, tehnologii si materiale, vor avea posibilitatea de a discuta cu reprezentantii firmelor expozante si de a compara ofertele acestora, de a stabili noi contacte si de a incheia contracte.

Va asteptam la 

CONFORT CONSTRUCT & INSTAL 2016 – SA CONSTRUIM IMPREUNA