Vacantele de vis se regasesc in ofertele TARGULUI de TURISM al ROMANIEI! 16-19 noiembrie, la Romexpo

Ediţia de toamnă a Târgului de Turism al României va avea loc între 16 şi 19 noiembrie 2017, în Pavilioanele C1, C2 şi C3 ale Centrului Expoziţional Romexpo. Destinaţii fascinante din România şi străinătate se dezvăluie călătorilor, prin intermediul ofertelor prezentate în cadrul celei de-a 38-a ediţii a celui mai mare eveniment de turism din ţară.

Manifestarea promovează cele mai avantajoase vacanțe de Crăciun și Anul Nou, sejururi la schi, city-break-uri sau early booking pentru sejururi și excursii în sezonul primăvară-vară 2018. Mii de pachete care vizează: turismul cultural, rural sau de business, cel de tratament, destinaţiile exotice, croazierele şi turismul de aventură se dezvăluie vizitatorilor pe parcursul celor patru zile de târg.

În acelaşi timp, evenimentul devine pentru specialiștii care activează în turism locul ideal pentru stabilirea şi desfăşurarea întâlnirilor de afaceri, în scopul reînnoirii si fidelizării relaţiilor existente cu parteneri noi sau tradiţionali.

Peste 200 de agenții și tur-operatori vor expune pe o suprafață de 8000 de metri pătrați și vor întâmpina vizitatorii cu:

  • pachete turistice avantajoase, potrivite oricărui buget sau tip de calatorie (recreaţională, de afaceri, individuală, de grup, excursie sau sejur);
  • discount-uri considerabile aplicate pachetelor de călătorie către destinaţii exotice, fie cele frecventate des de români, fie unele mai puţin promovate şi cunoscute de public;
  • gadget-uri şi accesorii utile, unice, moderne şi adaptabile, în funcţie de tipul şi scopul călătoriilor;
  • oferte şi evenimente de promovare a diferitelor destinaţii româneşti, montane sau de pe litoralul Mării Negre, precum şi a agroturismului românesc;
  • asigurări de călătorie şi alte servicii complementare: transport, bilete de călătorie etc.

Gradul de internaţionalizare a Târgului de Turism al României – ediţia de toamnă 2017  este de 15%, 13 ţări promovându-şi la târg zonele şi obiectivele turistice atractive: Austria, Bulgaria, Cuba, Grecia, Ungaria, Israel, Italia, Palestina, Polonia, România, Spania, Emiratele  Arabe Unite, Ucraina.

Târgul de Turism al României este organizat de Romexpo, bianual, primăvara şi toamna, împreună cu Camerele de Comerţ şi Industrie din România, în parteneriat strategic cu Asociaţia Naţională a Agenţiilor de Turism din România (ANAT ) şi în parteneriat cu Organizaţia Patronală a Turismului Balnear din România  (OPTBR), Federaţia Patronatelor din Turismul Românesc (FPTR), Asociaţia Naţională de Turism Rural, Ecologic şi Cultural  (ANTREC).

Pe urmele dictatorului. Oferte de cazare în vila lui Nicolae Ceaușescu

La Târgul de Turism al României sunt prezente centre culturale și turistice, care au ca obiectiv promovarea zonelor rurale din România, bogate în obiective de interes și revitalizarea tradițiilor și meșteșugurilor locale, atât pentru turiștii români, cât și pentru cei străini. Printre acestea se numără și Centrul de Informare și Promovare Turistică Dobrosloveni (județul Olt) care vine la târg oferte de cazare în vila lui Nicolae Ceaușescu și multe alte suprize.

Vacanţe cu discount-uri semnificative

Târgul de Turism al României este perioada în care vacanţele se ofertează la costuri foarte avantajoase față de alte perioade ale anului, atât în privinţa transporturilor, cât şi a cazărilor. Companiile şi agenţiile de transport vin cu nenumărate bonusuri, carduri de fidelitate şi aplicaţii web care să ofere publicului accesul la vacanţe potrivite scopului şi bugetului călătoriei fiecăruia.

Județele României își deschid porțile prin oferte turistice foarte variate

Vizitatorii vor avea oportunitatea de a descoperi judeţele, orașele și comunele emblematice ale ţării şi punctele lor de interes turistic. La târgul de Turism al României vor fi reprezentate județul Mureș, județul Hunedoara, municipiul Piatra-Neamț, stațiunile județului Bacău, municipiul Zalău sau orașul Techirghiol.

Activități conexe la Târgul de Turism al României

Târgul de Turism al României va găzdui și o serie de activități conexe (conferințe, seminarii, ateliere) care aduc în prim-plan teme cu privire la dezvoltarea turismului de calitate, cel verde, sustenabilitatea în turism sau ce înseamnă turismul social. Programul complet al activităților conexe din cadrul Târgului de Turism al României se regăsește AICI.

Pe larg despre eveniment puteți citi aici.

În perioada 16-19 noiembrie a.c, concomitent cu Târgul de Turism al României, în Centrul Expoziţional Romexpo, au loc:

  • ROMHOTEL (www.romhotel.ro) – Expoziţie internaţională de echipamente, mobilier şi dotări pentru hoteluri şi restaurante (pavilion C5-C6)
  • MODEXPO (www.modexpo.ro) – Expoziție internațională de țesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălțăminte și marochinărie, accesorii (pavilion C4).