Parquarium – viitoarea investitie de 198,2 milioane de lei din Cluj

Clujul va gazdui o noua investitie de peste 198 milioane lei, cu destinatie spatiu de agrement, proiect care se va desfasura pe suprafata unui teren de 100.000 mp, avand o suprafata construita de 20.900 mp.

Parquarium se doreste a fi o baza de agrement care va ingloba bazine de relaxare, 8 tobogane acvatice avand o capacitate de 2.000 de persoane pe ora, pool bar, spatii de joaca pentru copii si o piscina pentru copii, spatii de relaxare cu sezlonguri si hamace, restaurante si terase, spatii verzi si alei pietonale.

Atractia principala a Aqua Park-ului se doreste a fi toboganul „King Cobra” – echipament special pentru baze de agrement, cu o inaltime de 17,5 metri si capacitate de 480 de utilizatori pe ora.

Cu siguranta Parquarium va reprezenta o atractie turistica la nivel national, tocmai de aceea proiectul pune la dispozitie si o parcare cu peste 1.200 de locuri. Aqua Park-ul reprezinta prima etapa din cadrul Masterplanului  Zona Verde-Est, proiect care vizeaza realizarea pe etape a unui parc natural urban sportiv si recreeativ.

 

Conform  asistentei virtuale de vanzari la santiere – VICTA, Parquarium este unul dintre cele 3 aqua park-uri anuntate pentru judetul Cluj.  Alte 2 investitii preconizate in urmatorii ani sunt:  Aqua Park Baile Someseni, investitie pentru care demersurile au inceput de cel putin 4 ani, respectiv Aqua Park din Chinteni, investitie dezvoltata pe o suprafata de 6,6 ha care urmeaza sa demareze in primavara aceasta, avand termen de finalizare a lucrarilor de 2 ani.

Complexele de agrement genereaza oportunitati de vanzari avantajoase pentru producatorii si  furnizorii de echipamente pentru piscine, spa si Horeca. Esti interest sa ofertezi la aceste proiecte? Solicita un DEMO gratuit la VICTA, singura asistenta virtuala de vanzare la santier.