Jacuzzi cu bere intr-un hotel din Cehia

Visul multor bărbaţi de a se scălda în bere se poate împlini acum. Condiţia este să se cazeze la un hotel din Cehia care s-a umplut de clienţi de cînd oferă turiştilor posibilitatea să facă baie într-un jacuzzi plin cu bere. Este o metodă de relaxare, spune patronul hotelului, care dezvăluie un alt fel de reţetă a fericirii.

Patronul hotelului situat în localitatea Chodova Plana a transformat radical conceptul de relaxare: berea e în centrul atenţiei. „Cei care folosesc proceduri de relaxare clasice sunt încântaţi să vină aici pentru că încearcă ceva diferit. Suntem un hotel mic, aşa că nu reprezentăm o concurenţă prea mare pentru marile centre de relaxare”, povesteşte Mojmir Prokes, directorul hotelului.

Procedura e simplă: cada este umplută cu un amestec de bere neagră şi apă minerală, peste care se adaugă diverse ierburi specifice regiunii.

„Mirosul de bere se simte de la intrare! Tratamentul e foarte diferit de clasica baie cu spumă. Simți cum te pişcă pielea”, spune o clientă, Monika Krauskopfova. „Apa conține minerale, iar berea face bine pielii. Tratamentul e foarte bun pentru păr, unghii şi mai presus de toate, pentru circulația sanguină”, explică asistenta medicală de aici, Hana Pelanova.

Tratamentul pare că funcționează de minune, pentru că hotelul atrage peste 10.000 de clienţi în fiecare an, dispuşi să plătească 30 de dolari pentru 20 de minute de bălăcit în cada plină cu bere. După tratamentul exclusivist, turiştii se pot îndrepta către centrul Pragăi, unde berarii pregătesc halbele de golit în mod tradiţional.

Sursa
Add a Comment