Hotel cu serviciu exclusivist: „Garderoba de cinci stele”
|Serviciul exclusivist „Garderoba de cinci stele” iti ofera posibilitatea de a pastra in hotel, intre vizite, un set al garderobei de calatorie. Astfel, de fiecare data cand te cazezi aici, iti vei gasi costumul preferat pe umeras, calcat si apretat, gata sa-l scoti in lume.
Situat in imediata vecinatate a parcului Cismigiu, Epoque a fost creat pentru a raspunde exigentelor turistilor de tip FIT (free independent traveller). Acestia sunt calatori single inclinati catre sederi medii si lungi. In 80% din cazuri, acestia sunt barbati care calatoresc cel mai mult pentru afaceri, dar si de placere.
„Ne-am propus inca de la inceput sa construim un produs deosebit, potrivit exigentelor turistilor cu standarde ridicate de calatorie, care cauta in genere locuri unice, isi doresc multa atentie si servicii personalizate.
Hotelul Epoque a fost conceput pentru a imbogati experienta celor care ne sunt alaturi si pentru a le oferi o poveste in care sa se regaseasca, iar pana in acest moment ne bucuram sa fi realizat acest deziderat” a declarat Alex Oproiu, CEO D&M Perfect Real Estate, dezvoltatorul hotelului Epoque.
Din luna aceasta, la Epoque exista un nou serviciu exclusivist: „garderoba de 5 stele”. Serviciul le ofera oaspetilor posibilitatea de pastra in hotel, intre vizite, un set al garderobei de calatorie.
Acest serviciu nu este singura facilitate de care se pot bucura oamenii de afaceri cazati la Epoque Hotel. Abordarea personalizata incepe de la memorarea detaliilor de tipul cum isi serveste un anumit client o anumita bautura, pana la solutionarea unor cerinte specifice, cum a fost cazul unui oaspete care avea de sustinut un interviu video cu o televiziune din America de Nord, pentru care a fost dublata in cateva ore latimea de banda alocata pe fibra optica de Internet a hotelului.
Tot din luna noiembrie, preparatele servite la Bistro Epoque, restaurantul din cadrul hotelului, poarta amprenta lui Eddy Seys, un chef talie mondiala, care a lucrat in locatii exclusiviste precum Hotel La Messardiere din Saint Tropz, Premier Palace din Kiev sau Mirabel Cafe din Abu Dhabi, dar si marina franceza.
In fiecare sezon meniul este diferit, iar acum Eddy Seys a lansat varianta gourmet, o optiune potrivita atat pentru un pranz de business, cat si pentru un brunch in weekend.
Pretul mediu al unui meniu complet ajunge la aproximativ 40 de euro, iar printre delicatesele pregatite se numara: tartarul de ton cu coriandru, lime si rosii uscate la soare, gasca a la Chef Style cu legume Chartreuse si sos de trufe, omleta Norvegiana flambata cu grand marnier sau macaron cu crema de zmeura si inghetata de fistic.
Daca in timpul saptamanii pretul pentru un Junior Suite single cu mic dejun si taxe incluse este de 150-160 euro, acesta scade cu pana la 25% in weekend si in lunile de vara.
Spatiile de locuit sunt generoase, exclusiv de tip apartament si au dimensiuni cuprinse intre 35 si 110 metri patrati, fiind dispuse pe sase nivele.