Cine decide alegerea soft-ului de gestiune pentru industria hoteliera?

In general, firmele care furnizeaza solutii de informatizare pentru industria hoteliera se plang ca, desi inportanta de a avea informatiile la un click distanta e mare, procesul de decizie e dificil atunci cand vine vorba de a alege un astfel de sistem.

Care sunt factorii care influenteaza decizia investitorilor hotelieri?

pc

In prezent peste 1000 de unitati de cazare din Romania se afla in faza de constructie si amenajare. Poate nici nu este de mirare ca multi din investitori sunt atat de focusati pe construirea efectiva a hotelului, pe materialele necesare de constructie, incat nu au timp sau omit sa se ocupe si de partea mai putin palpabila a sistemelor de informatizare, care le ofera nu numai informatii necesare activitatii zilnice, ci ii si ajuta sa mentina serviciile la un nivel ridicat.

Pe de alta parte, de cele mai multe ori, investitorii nu dispun de foarte multe informatii pe segmentul de solutii informatice si incearca sa paseze decizia unui angajat. Angajat, care la randul lui amana decizia sau in cel mai bun caz isi bazeaza procesul de achizitionare pe recomandari sau soft-uri utilizate la vechiul loc de munca. Dar va alege angajatul cel mai bun soft pentru proprietar sau pentru interese personale?

De ce se intampla asta? Pentru ca multi din investitorii actuali in unitati de cazare nu au la baza studii specifice industriei hoteliere si multi nu realizeaza importanta alegerii corecte a unui soft de informatizare.

Care este solutia pentru firmele din industria soft-urilor hoteliere? Te retragi din afacere?

Noi propunem educarea pietei si vedem potentialul imens:

–┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á Peste 1000 de investitii hoteliere in acest an

–┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á Peste 400 de noi restaurante sunt acum in constructie

–┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á┬á Peste 150 de centre spa si relaxare sunt in faza de amenajare/proiectare

Hotelinvest.ro este platforma de comunicare si educare in piata investitiilor hoteliere si deja multe firme din domeniu au decis sa se promoveze cu continut util pe aceasta platforma. Vezi aici ce poti face si tu

Crezi ca solutii informatice de gestiune pentru industria hoteliera sunt la un click distanta dar decizia de achizitionare la kilometrii departare? Te asteptam in catalogul HoReCa

Articol scris de Alina Muresan.